5.4.2012

RAIKAS PERSIKKARAHKATORTTU


Pohja:
125g margariinia
1dl sokeria
1 kananmuna
2 1/2dl vehnäjauhoja

Täyte:
1 iso tlk persikanpuolikkaita
1tlk (250g) maitorahkaa
2dl kuohukermaa
2 kananmunaa
3/4dl sokeria
1rkl vaniliinisokeria
1/2 sitruunan mehu

1.Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
2.Vatkaa voi-sokerivaahtoon muna ja lopuksi vehnäjauhot.
3.Taputtele tasainen taikina irtopohjavuokan (24cm) pohjalle ja reunoille.
4.Leikkaa persikanpuolikkaista "veneitä" ja asettele ne pohjan päälle.
5.Sekoita munat maitorahkaan, lisää sokerit, sitruunamehu ja lopuksi kerma (huom. älä vaahdota kermaa.)
6.Valuta täyte varovasti persikoiden päälle.
7.Paista torttua 175 asteesssa noin 40 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt ja reunat saaneet hieman väriä.

                    TARJOA PIIRAS JÄÄKAAPPIKYLMÄNÄ! :)

Kuvia tulee pääsiäisen aikaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti