27.6.2012

MINTTUKAKKU


250g margariinia
3dl sokeria
3 kananmunaa
1/2dl applesiinituoremehua tai maitoa
5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
100g minttukrokantsuklaata
2tl kardemummaa

1.Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Paloittele suklaa. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten. Vatkaan kevyesti joukkoon neste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kardemumma. Lisää taikinaan suklaapalat.
2.Laita taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Kakku on parhaimmillaan vasta muutaman päivän päästä.

1 kommentti:

  1. taidat olla todella taitava leipuri! ihania ja herkullisen näköisiä leipomuksia :) tekisi mieli itellä testata kaikki heti, vaan muutamia ohjeita otin ylös ja aion tänään leipoa.

    VastaaPoista