4.8.2012

MARJAISAT KINUSKIKUKAT


20 kpl

100g huoneen lämpöistä margariinia
3rkl sokeria
2 1/2dl vehnäjauhoja

Kinuskitäyte:
4dl vispikermaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
maun mukaan tai 1/2dl kinuskikastiketta
2 liivatelehteä
1 rkl sitruunaesanssia
2rkl vettä
mustikoita
mansikoita

1. Nypi kaikki pohjien ainekset keskenään. Tee taikinasta tasainen pötkö ja jaa se 20:neen osaan. Painele taikinapalaset pienien metallisien vuokien pohjalle ja reunoille ja paista 200 asteessa 10-15 min.
2.Valmista kinuskitäyte. Vatkaa vispikerma tosi kovaksi vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja kinuskikastike kevyesti vatkaten. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-7 min. Mittaa vesi ja sitruunaesanssi pieneen astiaan ja kuumenna mikrossa niin kauan kunnes se kiehahtaa. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liota ne kiehuvaan nestetilkaan. Anna täytteen hyytyä jääkaapissa noin 30 min. 3.Jaa täyte pohjien päälle. Viipaloi mansikoita ja asettele leivosten reunoille, keskelle laita reilusti mustikoita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti